úterý 19. dubna 2011

Co si pro nás připravila Google point konference

Co si pro nás připravila Google point konference

Co je to ten Google point? Google point by měla být síť partneru společnosti Google. Tito partneři budou transparentně nabízet google služby svým klientům. Po registraci na konferenci Google point každý obdržel voucher v ceně 200$ se kterým se může registrovat do Google point programu. Po té musí složit zkoušku aby se stal certifikovaným partnerem.

Jak to všechno probíhalo? Registrace na tuto konferenci byla zdarama. Po příchodu se člověk autorizoval vytisklou přihláškou. Po té směl jít do konferenčního sálu. Google byl velmi dobrý hostitel, měl připravený raut pro všechny. Po přichodu do sálu na každého čekal reklamní předmět(propiska a blog). Mě osobně se to hodilo na poznámky :-).

O čem byla řeč? Ve zkratce se mluvilo o čem je Google point a jaké služby Google nabízí. Byla řeč o google adwords, google analytics, google webmaster tools a internetových trendech. Osobně jsem se nenudil a nechtělo se mi ani spát. Přednášející si udrželi po celou dobu mojí poznornost.

Před odchodem na každého čekalo tričko s nápisem Google.

V průběhu konference jsem si uvědomil, že se Google probíjí víc a víc dopředu a s giganta se bude stávat ještě větší gigant. Bude to vpořádku až všichni budou používat ke všemu jednu firmu?

Žádné komentáře :

Okomentovat